[ad_1]
سازمان Foro Penal این یکشنبه مقامات ونزوئلا را مسئول مرگ یک بومی در زندان این کشور دانست و از انتقال وی به مرکز بهداشت با وجود سلامتی خودداری کرد.
در حالی که این سازمان غیردولتی از طریق حساب توئیتر خود ارتباط برقرار می کرد ، “پمون ، زندانی سیاسی از گروه قومی پمون ، امروز صبح در رودئو دوم (در نزدیکی پایتخت ، کاراکاس) درگذشت ، جایی که او به دلیل اینکه هرگز به یک مرکز بهداشتی منتقل نشده بود ، درگذشت. . “
اطلاعات ارائه شده توسط Foro Penal نشان می دهد که ، از 27 نوامبر 2020 ، یک دادگاه حکم به انتقال این زندانی به دلیل وضعیت سلامتی وی صادر شده است.
از طرف خود ، لوئیز آلماگرو ، دبیرکل OAS این خبر را نیز از طریق حساب توئیتر خود تکرار کرد و “مرگ توسط شکنجه زندانی سیاسی ونزوئلا” سالوادور فرانکو را محکوم کرد.
وی آن را “جنایت دیگر دیکتاتوری در ونزوئلا” توصیف کرد و به خانواده و بستگان مقتول تسلیت گفت.
فرانکو به همراه 12 مرد دیگر از گروه ریشه پمون به دلیل حمله به یک گردان ارتش در اواخر سال 2019 زندانی شد. فعالان می گویند آنها شکنجه شده اند.
[ad_2]