[ad_1]

شب گذشته رئیس پلیس پایتخت آمریکا اعلام کرد این زن که روز گذشته پس از شرکت در حمله به مقر کنگره در واشنگتن درگذشت ، توسط پلیس کاپیتول با یک گلوله به سینه مورد اصابت گلوله قرار گرفت.

رسانه های آمریكایی به نقل از خانواده وی گزارش دادند ، قربانی ، یك نظامی سابق و از هواداران پرشور دونالد ترامپ رئیس جمهور ، اشلی بابیت نام داشت و در جنوب كالیفرنیا زندگی می كرد.

هنگامی که نمایندگان مجلس پیروزی جو بایدن دموکرات را در انتخابات ریاست جمهوری نوامبر تأیید کردند ، این عضو گروهی از معترضان به نفع رئیس جمهور ایالات متحده بود که به کاپیتول حمله کرد.

رابرت کنتی ، رئیس بدن ، در یک کنفرانس خبری گفت: “مأموران پلیس یکپارچه کاپیتول با آنها روبرو شدند و در یک لحظه یکی از آنها از سلاح خدمت خود استفاده کرد و به او شلیک کرد.”

بابیت پس از انتقال به بیمارستان مشخص شد که وی فوت کرده است.

من یقین دارم که تحقیقات درباره این “واقعه غم انگیز” آغاز شده است.

کنتی گفت ، سه نفر دیگر ، یک زن و دو مرد در منطقه کاپیتول “بر اثر فوریت های پزشکی مختلف” جان خود را از دست داده اند ، بدون این که مشخص کند آیا آنها اعتراض می کنند ، گفت.

پلیس همچنین 52 مورد دستگیری از جمله 26 مورد را در پایتخت اتخاذ کرد.

موریل بواسر ، شهردار واشنگتن ، در میان ترس از خشونت بیشتر طرفداران ترامپ که از پذیرش شکست خودداری می کند ، از تمدید 15 روزه وضعیت اضطراری تا زمانی که بایدن در 20 ژانویه سوگند یاد کند ، خبر داد.

طبق شبکه تلویزیونی KUSI ، که ادعا می کند با شوهرش مصاحبه کرده است ، بابیت 14 سال نظامی بوده و چهار بار با نیروی هوایی ایالات متحده سفر کرده است.

بابیت که توسط پلیس به طور رسمی شناسایی نشده است ، به همراه همسرش در همسایگی همسرش در منطقه سن دیگو در جنوب کالیفرنیا زندگی می کردند و وی را “یکی از طرفداران سرسخت رئیس جمهور ترامپ” توصیف می کرد.

این مرد برای شرکت در اعتراض به واشنگتن سفر نکرد.

به نقل از گزارشگر فاکس 5 ، مادرشوهر وی گفت: “من واقعاً نمی دانم چرا او تصمیم گرفت که به داخل کاپیتول حمله کند.”

بابیت در حساب کاربری خود در توئیتر ، خود را “جانباز” و “آزادیخواه” توصیف کرد. وی اخیراً پیام های زیادی از افرادی که برای پاسخگویی به تماس ترامپ به واشنگتن سفر می کردند را رتوش کرده است.

سه شنبه گذشته ، بابیت به شخصی که از لغو پرواز خود شکایت کرد پاسخ داد: “هیچ چیز مانع ما نخواهد شد (…) آنها می توانند تلاش کنند ، سعی کنند و امتحان کنند ، اما طوفان اینجاست و در حال سقوط است [Washington] DC در کمتر از 24 ساعت (…) از تاریکی به نور “.

بولتن 9:00

از دوشنبه تا جمعه ، هیئت تحریریه ما مناسب ترین اطلاعات را برای هر روز انتخاب می کند.



[ad_2]

By dyJJ19

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *