[ad_1]
جو بایدن ، رئیس جمهور جدید ایالات متحده ، عکسی از خود در کنار پاپ فرانسیس را به عنوان بخشی از دکوراسیون جدید دفتر بیضی شکل برجسته کرد ، که همچنین شامل پرتره های خانوادگی ، روسای جمهور سابق و مجسمه های نیم تنه رهبران اتحادیه و فعالان حقوق مدنی بود.
بایدن ، دومین رئیس جمهور کاتولیک در تاریخ این کشور پس از جان اف کندی ، رابطه نزدیکی با فرانسیس برقرار کرده است که از زمان روی کار آمدن در سال 2013 چندین بار با او ملاقات کرده است.
تصویر یکی از این ملاقات ها اکنون بهمراه عکس های همسر ، فرزندان و نوه هایش روی میز پشت دفتر وی در دفتر کاخ سفید قرار داشت.
در مرکز آن نیم تنه سزار چاوز ، یک رهبر دهقانی آمریکایی از نژاد لاتین که همچنین یک فعال سرسخت حقوق مدنی بود ، ایستاده بود.
رونمایی از تندیس چاوز در دفتر اجرایی مصادف با پیشنهاد مهاجرتی دولت جدید برای اجازه دادن به کارگران غیرمجاز کشاورزی برای درخواست اقامت دائم در این کشور بود.
دکوراسیون دفتر بیضی شکل با تغییر رئیس جمهور جدید ، که تصاویر و تندیس هایی را روی توصیه های سیاسی خود قرار داد و موارد نصب شده توسط سلف وی ، جمهوریخواه دونالد ترامپ را پس گرفت.
به گزارش واشنگتن پست ، در میان آنها تصویری از رئیس جمهور جنجالی سابق اندرو جکسون ، مورد علاقه ترامپ بود که اکنون یکی از بنیامین فرانکلین جایگزین شده است تا علاقه بایدن به علم را برجسته کند.
همچنین پرتره هایی از روسای جمهور سابق جورج واشنگتن ، آبراهام لینکلن ، فرانکلین دی روزولت و توماس جفرسون و پدر بنیانگذار الکساندر همیلتون ، دو شخص با ایدئولوژی بسیار متفاوت که با هم همکاری می کردند ، وجود داشت.
نیم تنه وینستون چرچیل توسط یکی از سناتورهای سابق دانیل وبستر ، مدافع دولت لینکلن در طول جنگ داخلی (1865-1861) به حالت تعلیق درآمده و نصب شد.
با تکان دادن آشکار به جنبش حقوق مدنی ، تندیس های روحانی مارتین لوتر کینگ و دادستان کل سابق رابرت اف کندی بر روی شومینه نصب شدند ، در حالی که نیم تنه های فعال آفریقایی-آمریکایی روزا پارکس و بانوی اول سابق و شبه نظامیان در قفسه های دیگر به نمایش درآمدند. افسر حقوق بشر النور روزولت.
همچنین مجسمه ای توسط آلن هاوزر هنرمند محلی سوار بر اسب و سوارکار Chiricahua Apache نصب شد که متعلق به سناتور فقید هاوایی ، دانیل اینو ، اولین آمریکایی ژاپنی منتخب به کنگره بود.
علاوه بر این ، تغییراتی در دکوراسیون ایجاد شد ، از جمله فرشهای مختلف ، پرده ها و کاغذ دیواری ها ، و همچنین پرچم های نظامی – اضافه شده توسط ترامپ – که در کنار پرچم آمریکا نشان داده شده و دوره ریاست جمهوری برداشته شد.
همچنین دفاتر مقامات در جناح غربی کاخ سفید ، جایی که کامپیوترهای جدید و صفحه نمایش پلکسی گلاس برای محافظت در برابر شیوع ویروس کرونا در بین هر میز نصب شده بود ، تغییراتی ایجاد شد.
علاوه بر این ، برجسته های برجسته با لهجه های دولت ترامپ در راهروها برداشته شد و به جای آنها تصاویر سخنرانی بایدن در دلاور در آستانه تحلیف و ادای احترام با قاب های طلایی قرار گرفت. زنجیره CNN گزارش داده است که به قربانیان Covid-19 در صفحه بزرگ مرکز ملی ساخته شده است.
[ad_2]