[ad_1]

سیاستمدار برزیلی ، مگویتو ویللا ، در سن 71 سالگی به عنوان قربانی Covid-19 درگذشت.

آنچه در این مورد قابل توجه است این است که در حالی که وی در کما بستری بود ، به عنوان شهردار گویانیا انتخاب شد.

همانطور که روز چهارشنبه در حساب شخصی اینستاگرامش گزارش شد ، ویللا در آخرین ساعات در اثر عوارض مربوط به این بیماری درگذشت.

در این بیانیه آمده است: “ما از مرگ مگویتو ویللا ، شهردار Goiania امروز صبح بسیار تأسف می خوریم.”

انتخاب غیر منتظره ویللا از تخت بیمارستان وی خبرساز بین المللی شد.

در 20 اکتبر ، ویللا ، سناتور پیشین جنبش دموکراتیک برزیل ، آزمایش ویروس کرونا مثبت شد. یک هفته بعد ، وی به بیمارستان آلبرت اینشتین در سائوپائولو رسید و بیشتر وقت خود را در آنجا به صورت لوله کشی یا کما ناشی از آن سپری کرد.

رویترز و رسانه های محلی گزارش دادند که در ماه نوامبر ، وی با کسب 52.6٪ آرا به عنوان شهردار Goiania ، یک شهر 1.5 میلیون نفری در مرکز برزیل انتخاب شد. Folia de Sao Paulo.

در این بیانیه در اینستاگرام آمده است: “خانواده در حال سازماندهی انتقال جسد از سائوپائولو به گویاس هستند و باید در یاتای ، کشور زادگاهش به خاک سپرده شود.”

بولتن 9:00

از دوشنبه تا جمعه ، هیئت تحریریه ما مناسب ترین اطلاعات را برای هر روز انتخاب می کند.



[ad_2]

By dyJJ19

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *