[ad_1]

بولیوی شروع مجدد کار آموزشی رو در رو پس از شیوع احتمالی عفونت ویروس کرونا را رد کرده است ، که به بالاترین تعداد از ابتلا به بیماری همه گیر مارس در روز شنبه رسیده است.

دولت رئیس جمهور لوئیس آرس قصد دارد مدارس را از اول فوریه بازگشایی کند.

وزیر آموزش و پرورش آدریان کوئیلکا در یک کنفرانس خبری گفت: “فعالیت های آموزشی از راه دور آغاز می شود.” وی از تلویزیون و رادیو دولتی و خصوصی خواست تا به این طرح بپیوندند و فضای آزاد را برای حمایت از تلاش فراهم آورند.

با 2226 مورد جدید ، به بالاترین تعداد عفونت از ابتدای ابتلا به بیماری همه گیر (AP) رسیده است.

بولیوی دستور تعطیلی کلاس ها را در اوایل ماه اوت ، زمانی که عفونت ها افزایش می یافت ، داد. دولت قبلی با توجه به عدم توانایی در تضمین دسترسی برابر به آموزش مجازی ، به ویژه در مناطق روستایی ، این اقدام را توجیه کرد.

یک سازمان مادر از دولت برای بهبود دسترسی به اینترنت ، به ویژه در مناطق روستایی که محدودیت دارد ، شکایت کرده است. طبق اعلام سازمان نظارت و نظارت بر ارتباطات از راه دور ، تا پایان سال 2018 ، بولیوی 9.5 میلیون اتصال برای 11.3 میلیون نفر دارد.

روز شنبه ، بولیوی 2،263 مورد جدید Covid-19 را در یک روز گزارش کرد ، بالاترین بالاترین میزان در روز از ابتلا به همه گیری همه گیر در ماه مارس.

عفونت های انباشته شده به 171154 مورد و مرگ و میرها – 9328 نفر رسیده است. شیوع این بیماری دو هفته پیش آغاز شده و وزارت بهداشت تخمین زده است که بیشترین تشدید در اواخر فوریه باشد.

Arce واکسن Sputnik V روسی را خریداری کرده است که در اواخر ماه مارس وارد می شود. انتظار می رود یک گروه دیگر تحت سیستم کوواکس ، ائتلافی متشکل از 172 کشور که توسط سازمان بهداشت جهانی (WHO) برای دسترسی به ایمن سازی ، ترویج می شوند ، وارد این ماه شود.

بولتن 9:00

از دوشنبه تا جمعه ، هیئت تحریریه ما مناسب ترین اطلاعات را برای هر روز انتخاب می کند.



[ad_2]

By dyJJ19

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *