[ad_1]
به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت ، علی عسگر عنبستانی در جلسه علنی امروز (دوشنبه 10 شهریور) مجلس شورای اسلامی به آیین نامه مربوط به ماده 75 اشاره کرد و گفت: متهم.
نماینده سبزوار ، جغتای ، جوین ، خوشاب و داورزن در مجلس شورای اسلامی گفت: لازم به ذکر است که بر اساس قانون برای هر وزیر دو مخالف و دو حامی می توانند صحبت کنند اما بر اساس آیین نامه می توان زمان باقی گذاشت. به دیگر همکاران نام من به قید قرعه برای مخالفت با وزیر امور خارجه انتخاب شد.
وی ادامه داد: آقای احمدی بیگش از من خواست تمام وقتم را وقف او کنم و در نهایت به دلیل برخی مسائل تصمیم گرفته شد که 5 دقیقه از وقتم را به او بدهم. گاهی اوقات نمی توان زمان صحبت را تخمین زد ، بنابراین من حدود 11 دقیقه صحبت کردم و بقیه زمان برای آنها باقی ماند. آقای احمدی بیگش می تواند از زمان استفاده کند و مجبور نباشد دندان اسب را بشمارد.
عنابستانی افزود: متأسفانه قسمت های خبری 20 و 30 در رسانه ملی که قرار است به آگاهی عمیق مردم کمک کند بی عدالتی کرده و این موضوع را به صورت حاشیه نشان داده است که امیدواریم به نشریه افراد امروز این رسانه “./
انتهای پیام
[ad_2]