[ad_1]

دادگاه پاکستان روز دوشنبه به اصطلاح “آزمایش دو انگشت” توسط پرسنل پزشکی را برای تعیین اینکه آیا یک زن پس از اعلام “غیرقانونی و غیر قانونی بودن” آنها مورد تجاوز قرار گرفته است ، ممنوع کرد.

دادگاه عالی لاهور حکم داد که “آزمایشات دو انگشت و آزمایش های هایمن برای تعیین باکرگی زنی که مورد تجاوز جنسی قرار گرفته یا مورد سوused استفاده جنسی قرار گرفته است علمی نیستند و هیچ پایه پزشکی ندارند و بنابراین هیچ ارزشی ندارند. پزشکی قانونی در موارد خشونت جنسی “.

به همین ترتیب ، وی در قضاوت خود تأکید کرد که این آزمایشات “قبل از تأکید بر اینکه” آنها قربانی را تبعیض می کنند ، “به حیثیت شخصی قربانی توهین می کند و حق زندگی و حیثیت او را تحت مواد 9 و 14 قانون اساسی نقض می کند”. به دلیل جنسیت آنها انجام می شود. “

دادگاه همچنین تأکید کرد که دولت فدرال و مقامات استانی “باید اقدامات لازم را انجام دهند تا اطمینان حاصل شود که این آزمایشات بکارت در آزمایشات پزشکی و حقوقی قربانیان تجاوز جنسی و خشونت جنسی انجام نمی شود.”

سرانجام ، وی از دولت های استانی خواست “پروتکل های پزشکی و قانونی مناسب ، همراه با رویه های عملیاتی استاندارد مطابق با رویه های بین المللی ایجاد کرده و مراقبت از قربانیان خشونت جنسی را به روشی منطقی مدیریت کنند”.

دادگاه عالی لاهور گفت: “این شامل برنامه های منظم آموزش و آگاهی بخشی است تا همه طرفین درک کنند که آزمایشات بکارت از نظر بالینی و پزشکی قانونی نیست.”

سالانه صدها زن در پاکستان مورد تجاوز قرار می گیرند ، جایی که قربانیان و سازمانهای غیردولتی مختلف از عدم محکومیت متهم به ضعف قوانین قانونی و رویه های قانونی انتقاد می کنند.

علاوه بر این ، قربانیان اغلب به دلیل حملاتی که متحمل می شوند ، سرزنش می شوند ، این ننگی است که بسیاری جرات گزارش آن را ندارند.

رئیس جمهور پاکستان در مواجهه با این شرایط ، قانون جدید ضد تجاوز به عنف را تأیید کرده است که به دادگاه های این کشور اجازه می دهد حکم اخته شیمیایی محکومان را صادر کرده و دادگاه هایی را برای تسریع در دادرسی ها تشکیل دهد.

این قانون ایجاد یک ثبت از مجرمان جنسی را پیش بینی کرده و انتشار مشخصات هویت قربانیان را ممنوع کرده است ، در حالی که افسران پلیس و افسرانی که در رسیدگی به پرونده ها “سهل انگاری” می کنند می توانند تا سه سال زندان محکوم شوند. زندان

تصویب آلووی به این معنی است که دولت پس از آنکه عمران ژانگ ، نخست وزیر پاکستان در ماه نوامبر “اقدامات سختگیرانه و جامع ضد تجاوز به منظور بستن همه روزنه ها” در قانون را قول داد ، چهار ماه فرصت دارد تا چراغ سبز مجلس را تصویب کند.

یانگ ، که صریحاً تصمیم گرفته است قوانین مجازات متهمان این جنایات را تشدید کند ، حتی به احتمال مجازات مجازات آنها برای کاهش میزان خشونت جنسی در کشور آسیای میانه اشاره کرده است.

شکایات نیز به دلیل موارد متعدد تخلف علیه خردسالان در کشور افزایش یافت. به گفته سازمان غیردولتی سهیل ، در سال 2020 بیش از 1500 کودک در پاکستان مورد تجاوز قرار گرفتند. شیرین مزاری ، وزیر حقوق بشر پاکستان در ماه نوامبر گفت که “یک طرز تفکر وحشیانه” وجود دارد که “همچنان جامعه را آواره می کند”.

بولتن 9:00

از دوشنبه تا جمعه ، هیئت تحریریه ما مناسب ترین اطلاعات را برای هر روز انتخاب می کند.



[ad_2]

By dyJJ19

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *