[ad_1]

فریدون حسنوند در مصاحبه با خانه ملت ، با اشاره به اقدامات انجام شده برای مقابله با کمبود آب در استان خوزستان ، اظهار داشت: “در جلسات مواردی از جمله بودجه ، تخلیه آب و غیره مورد بحث قرار گرفت. البته مواردی نیز وجود داشت. نیاز به توجه فوری و فوری ، که با اقدامات کوتاه مدت رفع شد ، زیرا برخی از پروژه های آبرسانی در استان خوزستان ، به ویژه در برخی از روستاها ، باید با تزریق اعتبار در کوتاه مدت به پایان برسند.

نماینده مردم آندیمز در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همچنین نگرانی هایی در مورد تأمین اعتبار برای تأمین آب برخی از مناطق که توسط تانکرها تأمین می شود یا بحث در مورد منابع خسارت کشاورزان از سالهای گذشته و ممنوعیت کشت وجود داشت. “در این جلسات بود که تصمیم گیری شد.

وی اظهار داشت: رهاسازی آب از قسمت بالای جریان برای تأمین آب پایین دست و دشت آزادگان و سایر مناطق. در حضور افراد مختلف مورد بحث قرار گرفت و سرانجام تصمیماتی برای تأمین منابع مالی گرفته شد. توزیع صد در صد بود.

حسنوند گفت: “یکی از مهمترین لحظات آزادسازی آب بود. رئیس مجلس شخصاً موضوع را پیگیری کرد و به کمیته انرژی مأموریت داد و به عنوان نماینده آن موضوع را پیگیری کرد. حل شد.

وی گفت: “هنگامی که آب کم است ، تالاب ها ، محیط زیست ، کشاورزان و حتی تأمین آب آشامیدنی با مشکل روبرو هستند و دام های منطقه خسارات زیادی را متحمل می شوند ، اما رهاسازی آب می تواند همه آن را پوشش دهد. به همین دلیل ، هفته گذشته تولید سد آبی کرخه که 75 متر مکعب بود ، پس از کار کارشناسی در روز چهارشنبه هفته گذشته به 130 متر مکعب و در روز شنبه این هفته به 160 متر مکعب رسید. طی مصوبه ای که بخشی از مشکلات مردم منطقه را جبران کرد ، این سد به 140 متر مکعب افزایش یافت.

وی همچنین در پاسخ به این سوال که چرا سدها در پایین دست رها نمی شوند ، افزود: در جلسه کارکنان سازمان و آب و برق گفتند؛ ما طبق برنامه آب آزاد کردیم ، اما با وجود ممنوعیت در برخی مناطق ، مزارع برنج در پیش بینی های سازمان آب قرار نگرفتند ، اما سوال این است که آیا آنها می توانند این مهم را از قبل پیش بینی و مدیریت کنند ، که آنها توضیح دادند. به دلیل عدم افشای چنین کشتی و ممنوعیت ، ما فکر کردیم که دیگر نیازی به آب در این منطقه نیست ، اما در هر صورت ، اکنون که این کشت انجام شده است ، بنابراین رهاسازی در دو مرحله انجام می شود.

حسنوند ادامه داد: از آنجا که سدهای کرخه و دز علاوه بر وظیفه آبرسانی ، باید برق کشور را نیز تأمین کند ، بنابراین برای تأمین برق ، این آزادسازی باید به تدریج انجام شود ، بنابراین این کارشناس در جلسه تصمیم گیری پرخطر شرکت کرد “

به گفته رئیس کمیته انرژی مجلس ، در یک جلسه تخصصی درباره مواردی مانند حجم مخازن ، ورودی و خروجی سدها ، بارندگی های آینده ، پساب برای تأمین برق ، مدت زمان گرم شدن – برق در آن زمان مورد نیاز است ، نیازهای کشاورزان پایین دست و سایر پارامترها در نظر گرفته شد و سرانجام این تصمیمات گرفته شد.

انتهای پیام

[ad_2]

By dyJJ19

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *