[ad_1]
فریدون عباسی در مصاحبه با خبرگزاری خانه ملت ، از عدم تکمیل بیمارستان امام علی (ع) در کاسرون انتقاد کرد و گفت: “در شرایط کنونی که شاهد افزایش بیماران مبتلا به کووید 19 هستیم ، بیمارستان های نیمه وقت باید استفاده می شود ، نه ورزشگاه. “بیمارستان مورد استفاده قرار گرفت یا نیروهای مسلح وارد میدان شدند و بیمارستان صحرایی ساختند. در این رابطه ، شهر کارزون تخت بیمارستانی کافی ندارد زیرا باید 500 تا 550 تخت وجود داشته باشد ، اما اکنون تخت های بیمارستانی استاندارد در این شهر به سختی رسیدن به 120 تخت
نماینده مردم کازرون و کوهچنار در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بیمارستان امام علی (ع) وابسته به دانشگاه آزاد کازرون یک ساختمان کاملاً آماده است که از 4 سال گذشته مجهز شده و من روی آن کار می کردم. این موضوع از همان ابتدای کار است. تماس های زیادی با کارکنان وزارت بهداشت و دانشگاه آزاد انجام شد ، اما امضای توافق نامه همکاری بین دانشگاه آزاد و وزارت بهداشت تنها حدود 8 تا 10 ماه طول کشید ، بنابراین دانشگاه آزاد بیمارستان خود را انتقال داد به وزارت بهداشت و وزارت بهداشت و ارائه خدمات آموزشی به دانشگاه علوم پزشکی و پیراپزشکی دانشگاه آزاد کازرون.
وی افزود: اگرچه این اقدام با وجود پیشرفت کند در حال بررسی است ، اما دانشگاه شیراز به دلیل آماده نبودن این چهار مرکز از تصرف بیمارستان خودداری کرده است. البته لازم به ذکر است ؛ در شرایطی که دانشگاه آزاد نمی تواند آموزش های لازم برای دانشجویان و شرایط عروق کرونر به آنها اجازه نمی دهد آزمایشگاه را داشته باشند و درآمد دیگری نیز داشته باشند ، وزارت بهداشت دانشگاه را تحت فشار قرار می دهد تا هزینه چهار امکانات را پرداخت کند ، اما دانشگاه چنین پولی ندارد. معلق شده.
عباسی گفت: با این اوصاف از وزیر بهداشت می خواهم از همان بیمارستان ولیعصر (عج) برای چهار مرکز و برای مدت کوتاهی با جبران زمان از دست رفته ، کلیه تجهیزات مورد نیاز برای تجهیز بیمارستان امام علی (ع) استفاده کند. . وی گفت: “برای انتقال به آنجا ، تجهیزات واقعاً آماده است و می توان تجهیزات را منتقل و پرسنل را استخدام کرد و تا آنجا که ممکن است ، بیماران کرونری در بیمارستان ولیعصر (عج) بستری می شوند و سایر بیماران در بیمارستان امام علی (ع) نگهداری می شوند.
من می خواهم وزیر بهداشت با دستور استفاده از بیمارستان ولیعصر (عج) برای چهار مرکز و در کوتاه مدت ، با جبران زمان از دست رفته ، تمام تجهیزات مورد نیاز تجهیزات بیمارستان امام علی (ع) را به آنجا منتقل کند.
وی گفت: “مردم تحت فشار هستند ، تعداد بستری ها افزایش یافته و شرایط بسیار نامناسب است.”
یکی از اعضای کمیسیون انرژی مجلس گفت: من همچنین به کارکنان دانشگاه آزاد توصیه می کنم که یا امکانات خود را به دانشگاه علوم پزشکی شیراز منتقل کنند ، یا قرارداد خود را از 10 سال به 30 سال افزایش دهند تا دانشگاه علوم پزشکی بتواند چهار تجهیزات ایجاد کند تا زمانی که درخواست دانشگاه علوم پزشکی باید به مدت 30 سال به آنها ارائه شود ، این بدان معناست که آنها بودجه لازم را برای خرید تجهیزات دارند ، بنابراین لازم است در روزهای آینده یک بیمارستان راه اندازی شود.
انتهای پیام
[ad_2]