[ad_1]

یک قاضی انگلیسی روز دوشنبه اعلام کرد که به دلیل نگرانی در مورد تأثیر بر سلامت روان وی ، اجازه استرداد جولیان آسانژ بنیانگذار ویکی لیکس به ایالات متحده را نمی دهد.

آسانژ 49 ساله تحت تعقیب دستگاه قضایی آمریكا است كه می خواهد وی را به جرم انتشار اسناد محرمانه نظامی و دیپلماتیک آمریكا تحت تعقیب قرار دهد و او را به اتهام جاسوسی متهم می كند كه می تواند به 175 سال زندان محكوم شود.

ایالات متحده ادعا می کند که آسانژ با صدور اسناد محرمانه درباره عملیات نظامی ایالات متحده در عراق و افغانستان ، که اعمال شکنجه ، مرگ غیرنظامی و سایر سو ab استفاده ها را نشان می داد ، جان مخبران خود را به خطر انداخت.

این فعال استرالیایی و وکلای وی این ادعاها را تکذیب کردند و گفتند که این پرونده انگیزه سیاسی دارد و استرداد و محاکمه آسانژ در ایالات متحده مانعی جدی برای آزادی بیان و حق اطلاعات خواهد بود.

بی بی سی گزارش داد قاضی ونسا باریزر شواهد ارائه شده توسط دفاع از قصد خودکشی آسانژ را ارائه داد و گفت: “برداشت عمومی از یک فرد افسرده و گاه ناامید است.”

آسانژ استرداد نخواهد شد. (AP)

تصمیم قاضی می تواند توسط هر دو طرف فرجام خواهی شود ، که می تواند باعث طولانی شدن جنجال دادگاه پیرامون روزنامه نگار و فعال استرالیایی شود.

مشکلات حقوقی آسانژ در سال 2010 آغاز شد ، اندکی پس از انتشار وب سایت ویکی لیکس صدها هزار اسناد محرمانه دیپلماتیک و نظامی که ایالات متحده را بیش از یک قدم نزدیک می کند.

در میان آنها ویدئویی وجود داشت که نشان می داد کشتی های بالگرد آمریکایی در سال 2007 به سمت غیرنظامیان در عراق شلیک می کنند و ده ها نفر را در بغداد از جمله دو روزنامه نگار رویترز کشته اند.

آسانژ از زمان دستگیری در آوریل 2019 در سفارت اکوادور ، که هفت سال به عنوان پناهنده در آنجا زندگی می کند ، در یک زندان با امنیت بالا در لندن به سر می برد.

دفاع هماهنگ شده بین المللی استرالیایی توسط قاضی سابق اسپانیایی بالتازار گارسون در گذشته نشان داده بود كه دونالد ترامپ ، رئیس جمهور آمریكا می خواهد در “جنگ با روزنامه نگاران تحقیق” مجازات “مدل” را برای او وضع كند و آسانژ دادرسی عادلانه نخواهد داشت. آمریکا

ویکی لیکس

ویکی لیکس ، یک سازمان غیرانتفاعی رسانه ای که در سال 2006 توسط جولیان آسانژ تأسیس شد ، در سال 2010 با انتشار 92000 سند طبقه بندی شده در مورد جنگ افغانستان ، اولین شهرت در حماسه درز اطلاعات جنایات جنگی ، جاسوسی و فساد به شهرت جهانی رسید. که سیاست خارجی آمریکا را متزلزل خواهد کرد.

ویکی لیکس با تعریف خود به عنوان “یک سازمان رسانه ای چند ملیتی با یک کتابخانه شریک” ، در زمینه انتشار و تجزیه و تحلیل آرایه های زیادی از مطالب رسمی سانسور شده یا محدود شده تخصص دارد و بیش از 10 میلیون سند منتشر کرده است.

خود آسانژ در مصاحبه ای با مجله آلمانی اشپیگل توضیح داد: “این كتابخانه عظیمی است كه بیشترین آزار و شكنجه را در جهان داشته است.

این سکو اولین ضربه خود را در آوریل 2010 با انتشار “ترور امنیتی” وارد کرد ، ویدیویی که در آن سربازان آمریکایی روزنامه نگار رویترز را با هلی کوپتر در شهر بغداد عراق به ضرب گلوله کشته اند. ، حمله ای در سال 2007 انجام شد ، که توسط واشنگتن تکذیب شد.

در همان ماه ، او دفتر خاطرات جنگ در افغانستان را منتشر کرد ، نشتی از سند پنهان نامه 92000 مخفی که حاوی گزارش هایی از تلفات غیرنظامیان توسط نیروهای آمریکایی و متحدانش ، آتش سوزی دوستانه و ارتباطات بین طالبان و خدمات ایالات متحده بود. هوش

ویکی لیکس برای به حداکثر رساندن توزیع این اسناد منتشر نشده قبلی ، با نیویورک تایمز و گاردین و همچنین مجله Der Spiegel همکاری کرده است.

در اکتبر 2010 ، این سکوی با انتشار “دفتر خاطرات جنگ عراق” ضربه دیگری وارد کرد: نزدیک به 400000 گزارش نظامی مخفی – که از پنتاگون نیز به بیرون درز کرده است – در مورد جنگ عراق ، و در میان دیگر موارد ، استفاده از شکنجه را به عنوان یک روش معمول در میان ارتش ایالات متحده نشان داد. .

این مجموعه از سوابق که بزرگترین درز اسناد ایالات متحده در تاریخ محسوب می شود ، نشان می دهد که 66٪ از بیش از 109،000 کشته شده در عراق غیرنظامی هستند و نیروهای آمریکایی بیش از 3700 سرباز از کشورهای “دوست” را به قتل رسانده اند.

اسناد مربوط به عراق همچنین نشان می دهد که مقامات نظامی ایالات متحده حکم صریح جرایمی را صادر کرده و از نقض قوانین بین المللی توسط نیروهای خود ، شکنجه هایی که آنها استفاده می کنند و دخالت ایران در درگیری ها آگاه هستند.

با گذشت زمان ، معلوم شد که بسیاری از اسناد این دو نشت توسط چلسی منینگ (بردلی منینگ سابق) ، سرباز و جاسوس سابق آمریکایی از پنتاگون استخراج شده است.

در نوامبر 2010 ، ویکی لیکس بیش از 250،000 پیام مخفی بین وزارت امور خارجه و سفارتخانه های آن در ده ها کشور جهان منتشر کرد ، مجموعه ای با عنوان Cablegate ، که با همکاری شش رسانه بزرگ نیز تبلیغ شد.

این گزارش ها موضع واشنگتن در مورد درگیری های دیپلماتیک را که در آن زمان در جریان بود ، آشکار می کرد و اقدامات سفارتخانه های آمریکا و وزارت امور خارجه ایالات متحده را فاش می کرد.

ویکی لیکس همچنان به انتشار مطالب طبقه بندی شده مربوط به شرکتهای خصوصی امنیتی که با دولت و سازمانهای اطلاعاتی ایالات متحده کار می کنند ، مانند NSA و CIA ، که برنامه های گسترده جاسوسی سایبری را کشف کردند ، ادامه داد.

با این حال ، این سازمان به طور فزاینده ای توسط دولت ها ، قربانیان حملات سایبری و لغو خدمات – مانند عدم توانایی دریافت کمک های مالی از طریق حساب های بانکی – مورد آزار و اذیت قرار گرفته است ، که این امر مانع کار آن شده است.

اسنودن

ادوارد اسنودن ، تحلیلگر سابق اطلاعاتی آمریكا امروز اظهار امیدواری كرد كه امتناع انگلیس از استرداد جولیان آسانژ “پایان” تلاش ها برای اعزام بنیانگذار ویکی لیکس به ایالات متحده برای محاکمه به اتهام جاسوسی باشد.

دادگاه انگلیس امروز از استرداد آسانژ به ایالات متحده امریکا که ادعا می کند وی به جرم جاسوسی به جرم انتشار صدها هزار اسناد محرمانه محاکمه شده است ، خودداری کرد ، زیرا در غیر این صورت می توانست خودکشی کند.

پس از پیام ، اسنودن ، تبعیدی به روسیه ، در توییتر نوشت: “بگذارید این پایان باشد.”

اسنودن نیز پس از اینکه فاش کرد مأموران آژانس امنیت ملی (NSA) اطلاعات را از تلفن میلیون ها شهروند آمریکایی جمع آوری کرده اند ، توسط ایالات متحده به جاسوسی متهم شد.

وی از سال 2013 در روسیه در تبعید به سر می برد و سال گذشته اعلام کرد که درخواست تابعیت روسیه را می دهد.

بولتن 9:00

از دوشنبه تا جمعه ، هیئت تحریریه ما مناسب ترین اطلاعات را برای هر روز انتخاب می کند.



[ad_2]

By dyJJ19

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *