[ad_1]

بر اساس آخرین گزارش مقامات بهداشتی این کشور ، که شب گذشته منتشر شد ، مکزیک سوابق جدیدی را در مورد بیش از 22000 عفونت و 1800 مورد مرگ ویروس کرونا ثبت کرده است.

دولت مکزیک طی 24 ساعت قبل از گزارش 22،339 عفونت را ثبت کرده است که از زمان آغاز شیوع بیماری در مجموع 1،711،283 نفر بوده است.

در همین مدت نیز 1873 مورد مرگ نیز رخ داده است که در مجموع به 146174 مورد رسیده است که نشان می دهد مکزیک – از 128 میلیون نفر جمعیت – چهارمین کشور با بیشترین تعداد مرگ پس از ایالات متحده ، برزیل و هند است. .

به گفته مقامات ، به نقل از خبرگزاری فرانسه ، در سطح ملی ، میزان اشغال بیمارستان 61 درصد است که مکزیک پایتخت و همسایه در آن مناطق با کمترین تخت پرستاری قرار دارند.

افزایش عفونت و مرگ و میر در مناطق پرجمعیت مانند پایتخت و منطقه وسیع شهری آن ، جایی که حدود 23 میلیون نفر در آن زندگی می کنند ، متمرکز شده و به مرکز همه گیری در کشور آمریکای لاتین تبدیل شده است.

در 24 دسامبر ، دولت مکزیک واکسیناسیون پرسنل پزشکی معالجه موارد ویروس کرونا را با واکسنی که توسط دوتایی دارویی ایالات متحده و آلمان Pfizer / BioNTech تهیه شده بود ، آغاز کرد.

مکزیک همچنین قراردادهای خرید با پروژه CanSinoBio چین و کانادا را برای 35 میلیون دوز منعقد کرده است و بخشی از سازوکار بین المللی COVAX است که به وی اجازه می دهد 51.6 میلیون واکسن اضافی خریداری کند.

هفته گذشته ، دولت همچنین برنامه ای برای خرید 24 میلیون واحد واکسن Sputnik V روسیه را پس از مجاز بودن تنظیم کننده استفاده اضطراری از آن اعلام کرد.

بولتن 9:00

از دوشنبه تا جمعه ، هیئت تحریریه ما مناسب ترین اطلاعات را برای هر روز انتخاب می کند.



[ad_2]

By dyJJ19

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *