[ad_1]
رئیس سازمان بهداشت جهانی می گوید واکسیناسیون در برابر Covid-19 قبل از افراد مسن در کشورهای فقیر تر ، برای افراد سالم و جوانان در کشورهای ثروتمند “اشتباه” است.
مدیرکل تدروس آدانوم گبریزوس روز دوشنبه جلسه یک هفته ای هیئت اجرایی WHO را آغاز کرد – عملاً از مقر خود در ژنو – با شکایت از اینکه فقط 25 دوز واکسن در یک کشور فقیر ارائه شده است ، در حالی که بیش از 39 میلیون دوز در همان نزدیکی تجویز شده است. 50 کشور ثروتمند
هنوز هم ، تدروس ، یك اتیوپیایی كه بیشتر با نام اصلی خود شناخته می شود ، پس از توزیع واكسن در كمتر از یك سال پس از شیوع بیماری همه گیر در چین ، كه یك تیم تحت حمایت WHO از قبل برای تحقیق در آنجا مستقر شده است ، پیشرفت های علمی را تحسین كرد. منشا ویروس کرونا.
وی گفت: واکسن در دست ما به معنای واقعی و استعاره داده می شود.
“اما اکنون ما با خطر واقعی روبرو هستیم ، حتی وقتی واکسن ها امید برخی را به وجود می آورند ، سد دیگری برای نابرابری بین جهان کسانی هستند که ندارند و ندارند.”
تدروس در یکی از سختگیرانه ترین اظهارات خود به تولیدکنندگان واکسن ، بار دیگر “توافق نامه های دو جانبه” بین شرکت های دارویی و کشورهایی را که توانایی برنامه COVAX مورد حمایت WHO را هدف قرار می دهد ، هدف قرار دادن واکسن به انسان ، مورد انتقاد قرار داد. همه کشورها در صورت لزوم
وی گفت: “بیشتر تولیدكنندگان به منظور تأیید استفاده گسترده تر از واكسن ها ، به جای تهیه” داده های WHO “، اولویت تصویب مقررات را در كشورهای ثروتمند كه سود آنها بیشتر است ، قائل هستند.
[ad_2]