[ad_1]

وزیر بهداشت پرو ، پیلار مازتتی روز سه شنبه گفت که به دلیل اختلاف نظرهای پی در پی در مورد هزینه و زمان زایمان ، هنوز امکان عقد قرارداد با شرکت دارویی Pfizer برای به دست آوردن واکسن ویروس کرونا وجود ندارد.

وزیر توضیح داد: “برخی از جزئیات با Pfizer وجود دارد که هیچ توافقی در مورد آنها وجود ندارد. جنبه هایی وجود دارد که من نمی توانم در مورد آنها به طور مفصل اظهار نظر کنم” ، اما “این مربوط به قیمت ها و برنامه های تحویل است.”

ماتزتی در طی سخنرانی در کمیته ویژه کنگره Covid-19 گفت: “در همه توافق ها ، ما در نظر می گیریم که جنبه هایی از حاکمیت ما وجود دارد که کشور باید از آنها دفاع کند ، این به نسل های بعدی خدمت می کند.”

وزیر بهداشت ، که روزنامه پرو را با جزئیات بیشتر توصیف کرد ، گفت این کشور قبل از رسیدن به توافق نهایی که شامل بندهای امنیتی برای حل هرگونه عدم رعایت قانون است ، در مذاکرات بین المللی با سازمان های متخصص در حال رایزنی است.

مازتتی تأکید کرد: “مطمئن باشید که مذاکرات ادامه دارد ، ما امیدواریم که اختلافات برطرف شود تا بتوانیم زمان ورود واکسن را امضا و گزارش دهیم.”

“نسخه نهایی قرارداد با Pfizer در 24 نوامبر وارد شد و قرار بود در 30 نوامبر امضا شود. با این حال ، بندهایی شناسایی شده اند که برای تعیین سازگاری با قوانین پرو و ​​دامنه ای که دولت می تواند به تجزیه و تحلیل عمیق تری نیاز داشته باشد ، “.

سرانجام ، وزیر اشاره كرد كه دولت در حال مذاكره با حدود بیست آزمایشگاه است و در حال حاضر یازده توافق نامه غیر الزام آور را امضا كرده است.

به موازات این ، وزارت بهداشت پرو 880 عفونت جدید را در این سه شنبه تأیید کرد ، همچنین 52 مورد مرگ ویروس کرونا ، نشان دهنده 1،022،018 مورد انباشته شده – 960،896 بهبود یافته – و 37،925 مرگ است.

بولتن 9:00

از دوشنبه تا جمعه ، سردبیران ما مناسب ترین اطلاعات را برای هر روز انتخاب می کنند.



[ad_2]

By dyJJ19

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *