[ad_1]
وزارت امور خارجه چین روز چهارشنبه مایک پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا در حال اخراج را “دلقک آخرالزمان” توصیف کرد و گفت که توصیف چین به عنوان مسئول نسل کشی و جنایات علیه بشریت “کاغذی مرده” است.
هوآ چونونگ ، سخنگوی سخنگوی روزنامه نگاری روزانه ، به خبرنگاران گفت: “ادعاهای سو abuse استفاده از اقلیت های مسلمان در منطقه سین کیانگ چین” پیشنهادهای شگفت انگیز آشکار و یک شرارت مخرب است که توسط نیروهای ضدچینی و ضد کمونیستی ابداع شده است.
هاو گفت: “از نظر ما ، به اصطلاح نام پمپئو یک کاغذ است. این سیاستمدار آمریکایی ، که به دروغ و فریب معروف است ، با آخرین جنون و دروغ های قرن خود ، در حال تبدیل شدن به یک دلقک آخرالزمانی و یک شوخی قرن است.”
اعلامیه روز سه شنبه پمپئو خواستار اقدام فوری نبود ، اگرچه ایالات متحده هنگام تنظیم سیاست خود در قبال چین باید این تعریف را در نظر بگیرد. چین متذکر شد که سیاست این کشور در سین کیانگ فقط هدف رشد اقتصادی و ثبات اجتماعی است.
ایالات متحده قبلاً اظهارات علنی کرده و علیه سین کیانگ مانند تحمیل اعضای برجسته حزب کمونیست چین و شرکت های دولتی که بودجه سیاست های سرکوبگرانه در منطقه را تأمین می کنند ، منطقه ای گسترده و سرشار از منابع است.
هفته گذشته ، دولت ترامپ اعلام کرد که واردات پنبه و گوجه فرنگی را از سین کیانگ متوقف می کند. مقامات گمرک و مرزبانی ایالات متحده (CBP) گفتند که محصولات ورودی از منطقه را که مشکوک به تولید اجباری است ، مسدود می کنند.
بسیاری از مقامات چینی که به دست داشتن در سرکوب متهم شده اند ، هم اکنون تحت تحریم های آمریکا قرار دارند. تعریف نسل کشی نشان می دهد که اعمال اقدامات بیشتر آسان تر خواهد بود.
تصمیم روز سه شنبه بخشی از آخرین اقدامات دولت خروج برای تحت فشار قرار دادن چین در مواردی مانند حقوق بشر ، بیماری همه گیر ویروس کرونا ، تایوان ، تبت ، هنگ کنگ و دریای چین جنوبی است. پکن با تحریم ها و اظهارات سخت خود پاسخ داد.
طبق گفته مقامات ایالات متحده و گروه های حقوق بشری ، چین بیش از یک میلیون نفر از جمله اویغورها و سایر اقلیت های قومی با اکثریت مسلمان را در اردوگاه های تلقین سیاسی بزرگ مانند زندان زندانی کرده است. به عنوان بخشی از یک کمپین جذب در منطقه ای که جمعیت با اکثریت چینی هان اختلافات قومی و فرهنگی داشت ، مردم از شکنجه ، عقیم سازی و تلقین سیاسی و همچنین کار اجباری رنج برده اند.
آسوشیتدپرس سال گذشته گزارش کرد کنترل گسترده اجباری تولد در میان اویغورها ، که شامل عقیم سازی گسترده زنان مسلمان است ، در حالی که محدودیت های تنظیم خانواده توسط اعضای خان کاهش یافته است.
چین همه اتهامات را رد کرده است ، اگرچه گزارش های AP ارتباط کار اجباری اویغور را با محصولات مختلف وارد شده به ایالات متحده ، مانند لباس و دستگاه های الکترونیکی مانند دوربین ها و صفحه رایانه ، مرتبط می کند.
جیمز لیبولد ، متخصص سیاست قومی چین در لا تروب در ملبورن ، استرالیا ، گفت كه فشارهای بین المللی تاثیری در سیاست چین در سین کیانگ داشته است ، به ویژه با مجبور كردن دولت به انتشار اطلاعات در مورد اردوگاه ها و احتمالاً دستگیری های گسترده.
لیبولد در مصاحبه ای گفت: “بنابراین ما امیدواریم که شاهد تداوم دولت جدید (جو بایدن) برای پاسخگویی به چین باشیم.”
وی افزود: “و ما امیدواریم كه دولت بایدن بتواند متحدان خود را برای ادامه فشار بر دولت چین به همراه داشته باشد.”
[ad_2]