[ad_1]

مجلس نمایندگان ایالات متحده روز دوشنبه کیفرخواست علیه دونالد ترامپ ، رئیس جمهور سابق را به سنا ارسال خواهد کرد که استیضاح وی را به جرم “دامن زدن به قیام” در حمله اخیر صدها نفر از طرفداران وی به کنگره آغاز خواهد کرد.

در مداخله ای در مجلس سنا ، چارلز شومر ، رهبر حزب دموکرات گفت که رئیس مجلس نمایندگان ، همچنین یک نانسی پلوسی دموکرات ، وی را درباره ارسال کیفرخواست علیه ترامپ به وی اطلاع داده است.

میچ مک کانل رهبر جمهوری خواه سنا به بهانه دادن وقت برای ترامپ برای آماده سازی دفاعیات خود پیشنهاد به تعویق انداختن دادگاه را برای ماه فوریه داده است ، اما به نظر می رسد اعلامیه روز گذشته این هفته را آغاز می کند.

طبق قوانین کنگره ، کیفرخواست قرار است از ساعت 13 روز بعد آغاز شود.

با این حال ، جدول زمانی هنوز مشخص نیست: سامر و مک کانل هنوز در حال بحث و بررسی در مورد تاریخ و مدت زمان دادرسی هستند. سومر گفت: “اشتباه نکنید: جلسه دادرسی در سنای ایالات متحده در حال رای گیری است که آیا رئیس جمهور (سابق) محکوم شده است یا نه.”

Pelosi در این مورد مشخص تر بود و گفت که به تعویق انداختن فوریه غیرضروری است: “ما در دوره دادرسی به اقتدار قانون اساسی مجلس سنا احترام می گذاریم و همیشه در مورد عدالت دادگاه محتاط هستیم ، اما رئیس جمهور (سابق) و مسئولین همان را داشتند زمان آماده سازی. “

بولتن 9:00

از دوشنبه تا جمعه ، هیئت تحریریه ما مناسب ترین اطلاعات را برای هر روز انتخاب می کند.

نسخه چاپی

متن اصلی این مقاله در تاریخ 23 ژانویه 2021 در نسخه چاپی ما منتشر شد.



[ad_2]

By dyJJ19

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *